Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Nya motionsslingan Frösakull-Tylösand är klar

Den nya motionsslingan i området kring Norra banan på Halmstads golfklubb har öppnat. På vissa delsträckor av Frösakull-Tylösand motionsslinga är ridning tillåten.

Nu är den nya motionsslingan i Frösakull-Tylösand klar. Den två kilometer långa slingan är belyst för att möjliggöra motion även under dygnets mörka timmar.

Motionsslingan Frösakull-Tylösand är två kilometer lång och belyst för att möjliggöra motion även under dygnets mörka timmar. Liksom övriga slingor släcks även denna en tid under natten, mellan 00.00 och 05.00. Slingan tänds och släcks samma tider som gatubelysningen.

I anslutning till Kungsvägen, där motionsslingan har start och mål, finns en mindre parkering och ett enklare utegym. Det finns även belysning längs en anslutande gångväg mellan Gamla Tylösandsvägen och motionsslingan.

Ridning är tillåten på vissa delsträckor av motionsslingan, men då endast på ena halvan av slingans bredd. Skyltar kommer att sättas upp för att visa var ridning är tillåten.

– Det känns verkligen bra att kunna erbjuda en ny motionsslinga som kan användas av alltifrån flanörer och löpare till ryttare. Denna lösning finns redan på en del av motionsslingan i Simlångsdalen, säger Sofia Warpman, stadsträdgårdsmästare på teknik- och fastighetsförvaltningen i Halmstads kommun.

Här hittar du kommunens motionsslingor.

Så här går den nya motionsslingan Frösakull-Tylösand. Parkeringen, det enklare utegymmet samt start och mål finns utmed Kungsvägen.