Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Nu vaknar Österskans till liv igen

Inför sommaren har Österskans fått nya planteringar och städats upp efter vintervilan. Nu finns även Daniel Sanjay på plats i det gamla bussterminalhuset. Han är ny projektledare och kontaktperson för föreningar och andra aktörer som vill använda platsen för evenemang, workshops, möten eller något helt annat.

– Platsen har massor av möjligheter! Här finns lokaler att låna, fritt internet och ett centralt läge. I sommar kommer här bland annat finnas dans, festival och tivoli. Programmet uppdateras hela tiden i takt med att föreningar hör av sig till mig, säger Daniel Sanjay.

I väntan på en permanent omvandling med hotell och saluhall är Österskans sedan förra året ett tillfälligt offentligt rum för alla Halmstadbor. En lekfull och färgstark plats präglad av nytänkande och återvinning, där du kan ta del av kultur, sport, workshops, mat, loppmarknader med mera. Här finns också Fritidsbankenlänk till annan webbplats där du kan låna gratis sport- och fritidsutrustning.

– Jag hoppas att många föreningar och andra aktörer hör av sig till mig med sina idéer. Tillsammans skapar vi ett rum för alla, säger Daniel Sanjay.

Vill du göra något på platsen?

Maila Daniel Sanjay eller sök honom via 035-13 70 00

Daniel Sanjay