Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Invigning av nya Sagoängen lördag 8 februari

Lördagen den 8 februari klockan 11-13 är det invigning av nya Sagoängen med aktiviteter, tilltugg och lek. Alla som vill komma och fira kommunens första utflyktslekplats är välkomna.

Upprustningen av Sagoängen på Galgberget i Halmstad var klar i december, då den efterlängtade lekplatsen smygöppnade. Nu är det äntligen dags för officiell invigning. Lördagen den 8 februari klockan 11-13 bjuder Halmstads kommun in till en festlig stund. Medverkar gör representanter från teknik- och fritidsförvaltningen, Halmstads bibliotek med Bokbussen, Fritidsbanken, Friluftsfrämjandet och Halmstad orienteringsklubb. Invigningstalar gör teknik- och fritidsnämndens ordförande Håkan Björklund (C). Det bjuds på korv med bröd samt dryck, med reservation för att det kan ta slut.

– Vi hoppas att så många som möjligt passar på att komma och fira kommunens första utflyktslekplats. Vi kommer att ha olika stationer med aktiviteter för besökarna, säger Charolina Klintberg, landskapsarkitekt på teknik- och fritidsförvaltningen i Halmstads kommun.

Ta gärna cykel eller kollektivtrafik till invigningen. Antalet parkeringsplatser på Galgberget är begränsat. Busslinje 20 går till hållplatsen Halmstad Sjukhuset. Promenaden vidare upp på berget är 400 meter och innehåller trappor.