Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Blomsterprakten på Lilla torg förlängs

Sommarblommorna på Lilla torg är fortfarande fina och uppskattas av många. Halmstads kommun har därför beslutat att förlänga den tillfälligt bilfria mötesplatsen ett tag.

Den 30 maj i år förvandlades Lilla torg till en bilfri mötesplats med aktiviteter, uteserveringar och större blomsterarrangemang. 2 000 planterade blommor i gult, orange och rött har lyst upp torget sedan dess. Och blommorna fortsätter att lysa. Planen var att den tillfälliga mötesplatsen skulle tas bort måndagen den 31 augusti, men Halmstads kommun har nu valt att förlänga den ett tag till.

– Vi vet inte exakt hur länge vi kommer att förlänga den, men det blir en bit in i september. Blomsterarrangemangen är fortfarande väldigt fina och vi vet att det är många som uppskattar dem och övriga aktiviteter på torget, säger Sofia Warpman, stadsträdgårdsmästare på teknik- och fritidsförvaltningen i Halmstads kommun.

Förlängningen av mötesplatsen på Lilla torg gäller blomsterarrangemang samt de lek- och aktivitetsytor som Halmstads kommun ansvarar för.