Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Äventyrsdelen på Halmstad Arena bad stängs tillfälligt

Äventyrsdelen på Halmstad Arena bad stängs tillfälligt från och med måndagen den 27 april. Orsaken är få besökare i kombination med höga kostnader. Motionsbassängen och undervisningsbassängen kommer att vara öppna som vanligt.

De senaste veckorna har antalet besökare på Halmstad Arena bad minskat drastiskt på grund av coronapandemin. Mellan den 13 och 19 april tappade badet 90% av sina besökare jämfört med samma period förra året.

Halmstads kommun har nu beslutat att stänga äventyrsdelen tillfälligt från och med måndagen den 27 april, både för att spara in på kostnader och för att låta personal arbeta med andra sysslor inom badverksamheten. Motionsbassängen och undervisningsbassängen berörs inte av beslutet, dessa kommer att hållas öppna som vanligt.

– Vi har samma antal badvakter på plats i arenabadet, men knappt några besökare. Genom att stänga äventyrsdelen kan vi flytta över personal till utebaden istället där det finns mycket att göra inför säsongsöppningen, säger Izabela Balog Topalovic, enhetschef badanläggningar på teknik- och fritidsförvaltningen i Halmstads kommun.