Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Stöd till konstnärlig utveckling

Vad kan du söka för

För konstnärliga projekt som stimulerar kompetensutveckling och att prova nytt, till exempel nya idéer och koncept, förstudier eller bilda nätverk. Projektet behöver inte vara publikt.

Vem kan söka

Person med konstnärlig inriktning, som innehar F-skattsedel som enskild näringsidkare (enskild firma) och bedriver sin huvudsakliga verksamhet i Halmstads kommun kan söka stöd till konstnärlig utveckling.

Ansökan

Ansökan ska lämnas in i god tid och kan göras löpande under året. Högsta sökbara belopp är 10 000 kronor. Stödet kan endast beviljas en gång för samma konstnärliga projekt. Kopia på F-skattsedel ska bifogas ansökan.

Redovisning

Redovisning av de beviljade medlen ska ske inom två månader efter att projektet avslutats.

I Riktlinjer för kulturstöd PDFkan du läsa om de kriterier som används vid bedömningen samt vilka aktörer och aktiviteter som inte är berättigade till kulturstöd.

Du som söker ska skicka in din ansökan via webben.länk till annan webbplats Till detta måste du ha  inloggningsuppgifter till kommunens föreningsregister. Om du inte har inloggningsuppgifter registrerar du dina kontaktuppgifterlänk till annan webbplats och får inloggningsuppgifter skickade till dig. Observera att dina kontaktuppgifter blir offentliga i kommunens föreningsregister. Detta gäller alla som söker stöd till konstnärlig utveckling.

Hjälpdokument för ansökan webbidrag-steg för stegPDF

Redovisning stöd till konstnärlig utveckling