Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

En god upplevelse – guidad tur med mat och kultur

Köp biljetter 17 oktober - 28 november
  • Guidade turer
  • Kulturevenemang
  • Mat

En god upplevelse
– guidad tur med mat och kultur
En upplevelse som ger möjlighet att upptäcka nya platser, smaker och människor i och runt din stad. Våra turer innehåller alltid mat och kultur i olika former och hålls alltid av en kunnig guide – antingen till fots eller på cykel. 

I oktoberutgåvan av En god upplevelse börjar vi på Hallands Konstmuseum med en privat visning av utställningen Ingrid Wallberg – arkitektpionjär. Därefter startar vi vår vandring genom stan tillsammans med en kunnig guide från Hallands Konstmuseum. Lär känna Halmstads förflutna under denna unika, och exklusiva stadsvandring. Hus, platser och människor från förr och nu i en spännande färd från stadens äldsta tid till i dag. Utöver guidningen gör vi två stopp längs vägen, där vi förutom förfriskningar i olika former får lära känna personen bakom verksamheten lite mer. Dagen avslutar vi tillsammans med middag på en av stans restauranger. Det här är en unik möjlighet att guidas av en inspirerande och kunnig guide, en eftermiddag och kväll med god mat och dryck, trevligt sällskap och nya intryck.

Hallands konstmuseum – Ingrid Wallberg – Arkitektpionjär Följ med på en guidad visning i utställningen Ingrid Wallberg – arkitektpionjär på Hallands Konstmuseum och ta del av en modig och nyfiken kvinnas gärning i en tid där inget var självklart. 

Biljett måste köpas i förköp. Ingen biljettförsäljning på plats.

Raw Fabrique
Första stoppet blir Raw Fabrique, ett av de nyaste tillskotten i stan när det kommer till fika och lunch. Här bjuder Almira med personal på raw food, bland annat i form av bakverk, smoothies, smörgåsar och wraps helt utan socker, gluten och mejeriprodukter. Här stannar vi till för en välsmakande, och nyttig paus innan vi tar oss vidare på vår guidade tur.

Champagnebaren
På Hamngatan, utmed Nissan driver Magnus sedan några år tillbaka A little Party, troligtvis en av Sveriges bästa champagnebarer. Här får vi prova ett glas bubbel med eller utan alkohol, en perfekt paus innan vi fortsätter vår vandring längs med Nissan.

Stationsgatan 44
Stationsgatan 44 blandar sydeuropeisk mat med skandinaviska influenser. Det är sista stoppet för dagen och dags för middag. Köket bjuder på en sharing-meny med både förrätt och huvudrätt. Ett perfekt avslut på dagen där du får njuta av god mat och diskutera dina nyvunna kunskaper om Halmstad. 


En god upplevelse Halmstad  
Samling 12.45 på Hallands konstmuseum, visa din biljett i receptionen så visar de dig vidare.
13.00 Visning Ingrid Wallberg – arkitektpionjär
14.00 Guidad vandring 
14.45 Raw Fabrique 
15.15 Guidad vandring
15.45 Champagnebaren
16.15 Guidad vandring
16.45 Stationsgatan 44

Upplevelsen tar ca 5 h.

Biljetter
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00. Ledsagaren betalar fullt pris.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
 

Kontakt och adress

  • Plats: Halmstad City
  • Telefon: 07643264
  • Adress: Halmstad City 30242 Halmstad

Datum och tid

  • lördag 17 okt - 28 nov 12:45