Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Mobila gupp

Mobila gupp är ett alternativ till fasta farthinder för att dämpa farten i bostadsområden under sommartid som du som privatperson kan ansöka om att få sätta ut.

Ansökan om tillstånd för utsättning av mobila gupp

Ansökan för utsättning av mobila gupp ska vara inskickad senast den 15 april för att bedömning och utsättning ska kunna göras samma år. Handläggning av ansökningarna sker efterhand som de lämnas in. Normal handläggningstid för komplett ifylld ansökan är max fyra veckor.

Om ansökan blir godkänd av Halmstads kommun bekostas och inhandlas de mobila guppen av den sökande. Observera att det finns riktlinjer för utformning och färgsättning, läs mer om detta i dokumentet "Riktlinjer för mobila farthinder" under Relaterad information.

Kontaktuppgifter till sökande för mobilt gupp * (obligatorisk)
Kontaktuppgifter till sökande för mobilt guppKontaktuppgifter till medsökande (medsökande får inte bo på samma adress som förstehandssökaren)
Kontaktuppgifter till medsökande (medsökande får inte bo på samma adress som förstehandssökaren)Godkännande av medsökande * (obligatorisk)
Godkännande av medsökandeJag har tagit del av och accepterat Halmstads kommuns riktlinjer för utsättning av mobila gupp (finns bifogade nedan under "Relaterad information"). * (obligatorisk)
Jag har tagit del av och accepterat Halmstads kommuns riktlinjer för utsättning av mobila gupp (finns bifogade nedan under "Relaterad information").

Exempel på placering av mobila gupp.

Mobila gupp
Mobilt gupp