Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Vägavstängning när vi färdigställer arbetet med Slottsrondellen

Nu går arbetet med att trafiksäkra Slottsrondellen in i sitt slutskede. Det innebär att vi måste stänga Slottsjordsvägen och leda om trafiken tillfälligt. Den 11 december är hela ombyggnaden klar.

Den sista delen av ombyggnaden handlar om säkring av gång- och cykelpassagerna över Slottsjordsvägen och utförs i två etapper.

Måndag 1 dec kl. 08 - torsdag 4 dec kl. 18 stänger vi av Slottsjordsvägen vid Skepparegatan i riktning mot cirkulationsplatsen. Omledningsvägar skyltas med orange pilar.

Fredag 5 dec kl. 06 - torsdag 11 dec kl. 18 stänger vi av Slottsjordsvägen ut ur cirkulationsplatsen. Omledningsvägar skyltas med orange pilar.

Från den 12 december blir det åter full framkomlighet i cirkulationsplatsen. Då är passagerna för oskyddade trafikanter upphöjda och säkrare, samtidigt som belysningen vid övergångsställena förstärkts.

- Jag vill tacka alla trafikanter för visad hänsyn under den här tiden. Vi har inte fått några klagomål och är tacksamma för att bilisterna hörsammat vår önskan att välja annan väg under byggtiden, säger projektledare Henrik Larsson.

Läs mer om projektet här.