Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Nytt enkelt alternativ för p-betalning

Nu har du som parkerar i Halmstads parkeringshus ännu ett betalningsalternativ att välja mellan. Appen WayToPark kan laddas ner till alla smarta telefoner, och med hjälp av den betalar du parkeringen direkt i mobilen.

När du har betalat med appen så behöver du inte lägga någon lapp i bilrutan. P-vakterna läser av bilens registreringsskylt och ser direkt att du har betalat. Du kan också förlänga din parkeringstid utan att behöva återvända till bilen, en fördel om dina ärenden drar ut på tiden.

Tjänsten startar onsdagen 26 november. Du registrerar dig på WayToParks webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster eller direkt i appen, och kopplar ditt kontokort till tjänsten. Sedan kan du både påbörja och avsluta din parkering med mobilen, och betalar endast för exakt den tid du står parkerad.

Till att börja med kommer denna tjänst bara att fungera tre av i våra P-hus (Gamletull, Radioplan och Högskolan), men vi hoppas kunna erbjuda tjänsten på alla våra parkeringsplatser inom kort.

Vill du ha hjälp?

Brukar du parkera i p-husen och vill ha hjälp att komma igång med den nya tjänsten? Företaget bakom appen finns i p-hus Gamletull under onsdagen och i p-huset vid högskolan under torsdagen för att ge support och information till intresserade.

Sedan tidigare finns också möjlighet att betala på liknande sätt via Easy Park och
Tele P. Läs mer om olika betalningssätt här.