Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Halmstads resecentrum – en lägesrapport

Halmstads resecentrum växer fram allt mer och arbetet flyter på enligt tidsplan. De två tornen för gång- och cykelbron görs klara, liksom gång- och cykelvägen och slänterna på norra sidan.

På Enslövsvägen precis bredvid Resecentrum gör vi ett nytt supercykelstråk och drar en ny dagvattenledning under gatan. Dessa jobb pågår fram till augusti.

Laholmsvägen avstängd den 5 juni

Den nya bron lyfts på plats den 5 juni. Det innebär att Laholmsvägen stängs av helt förbi byggarbetsplatsen detta dygn. Dagen är vald eftersom det är en klämdag och därmed mindre rusningstrafik än vanligt. Alternativa vägar är till exempel Järnvägsleden/Wrangelsgatan eller Stationsgatan/Stålverksgatan/Margaretagatan.

Gång- och cykelvägen på norra sidan färdigställs innan semestrarna och gång- och cykelvägen på södra sidanfärdigställs efter semestrarna.

Grönområde och konstverk

I augusti och september anläggs grönområdet mellan Laholmsvägen och regionbussterminalen och konstverket ”Välkommen hem” av Anna Smillidotter installeras. Sedan är det klart!

Tack för att ni kör klokt eller väljer andra färdsätt än bilen. Vi är många som ser fram emot att Halmstads resecentrum etapp 2 står färdig i höst!