Hjärterum – anmäl dig till digitalt möte

Här kan du som är 65 år eller äldre anmäla dig till en kostnadsfri digital träff.

Så fungerar det

För att kunna delta behöver du en e-postadress där du kan ta emot din inbjudan.

Microsoft Teams

Samtalen sker i den digitala tjänsten Microsoft Teams. Om du tänker ansluta från din mobil eller surfplatta behöver du ladda ned appen Microsoft Teams och registrera dig som användare. Ansluter du via en dator så behöver du inte appen.

Behöver du hjälp med tekniken? E-posta hjarterum@halmstad.se eller invänta bekräftelsen på din anmälan. Då får du även ett telefonnummer.

1. Välj typ av möte

Herrträff

Måndagar klockan 13.30

Träffa gamla och nya bekantskaper över en herrträff under ledning av aktivitetsledare som bjuder på olika föredrag och teman att samtala kring.

Bokklubb

Onsdagar klockan 14.30

Gillar du att läsa men saknar någon att prata om böckerna med? Tillsammans med bibliotekarien Elisabeth Skog diskuterar vi noveller, dikter eller andra kortare texter. Lättsamt och opretentiöst!

Vi ser till att du får tillgång till litteraturen, du behöver inte köpa eller gå till biblioteket. Välkommen att vara med och dela läsglädje med oss!

2. Anmäl dig

Jag vill anmäla mig till * (obligatorisk)
Jag vill anmäla mig till
Ange ditt telefonnummer om du vill att vi ska ringa dig om något krånglar.

3. Du får möteslänk och instruktioner

När du har anmält dig får du först ett bekräftelsemeddelande till din e-post. Där finns instruktioner och e-postadress och telefonnummer för att få hjälp.

Inom ett dygn får du sedan ett nytt e-postmeddelande med en möteslänk. När det är dags för ditt möte, klicka på länken i meddelandet och anslut via din dator, surfplatta eller mobiltelefon. Du blir guidad av kommunens aktivitetsledare och kan se hur andra ansluter.