Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Svalans dagverksamhet har flyttat till Bäckagård

Svalans dagverksamhet har flyttat från sina lokaler på Patrikshill till nya lokaler på Bäckagård. Den 27 november öppnade man upp för sina gäster där lokalerna hade gjorts i ordning på ett för Svalan ändamålsenligt vis.

På Bäckagård har man gjort om gamla boenderum till aktivitetsrum, pysselrum, samtalsrum och pingisrum med mera. Det finns plats för träning och samvaro och lokalerna ger en större flexibilitet då de är större än tidigare lokaler på Patrikshill.

– Lokalerna  finns nu i markplan vilket kommer att vara en stor tillgång under den tid på året då man gärna går ut för att fika, äta eller bara vara. Det är även god närhet till naturen och man ser ofta fasaner, rådjur och många olika fåglar från vardagsrummet. Vissa kommer säkerligen att sakna den centrala placering Svalan hade tidigare och vad det förde med sig i form av promenader till centrala sevärdheter, men vi ser andra möjligheter här med närhet till natur istället. Svalan har kvar sin buss, så utfärderna med den ger oss fortsatta möjligheter till förflyttning, säger Maria Ljungnér, enhetschef. 

Antal gäster per dag och antal personal är oförändrat mot tidigare.

Läs mer om Svalans dagverksamhet