Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Jennie Vidal vann pris som Årets inspiratör

Det blev tredje gången gillt för hemvårdsförvaltningen och deras förvaltningschef Jennie Vidal när hon i dag vann utmärkelsen Årets inspiratör inom offentlig sektor.

Motiveringen lyder: Genom mod och nytänkande har Året inspiratör nått strålande resultat. Årets inspiratör sätter laget före jaget och sprider god energi vidare i organisationen. Pristagaren hyllar sina medarbetare och inspirerar hela förvaltningen till att arbeta gemensamt. Att vara inspiratör OCH chef är inte lätt, men årets pristagare gör det med bravur.

Jennie Vidal tog hem vinsten på grund av hennes drivkraft och styrka i att utveckla människor och organisationer. Med sitt motto "laget före jaget” skapar hon tillit och engagemang hos medarbetare och når goda resultat. Hennes genuina passion för att vilja lyfta andra människor och tillvarata de goda insatserna som är värdehöjande för invånare ligger också till grund för initiativet att starta Halmstads Guldhjärtegala där goda idéer hyllas. Jennies inspiration driver hemvårdsförvaltningen framåt och därför prisades hon nu på Framtidsgalan den 28 november som Årets Inspiratör.

Tidigare i höst vann hemvårdsförvaltningen även Årets initiativ 2019: för sitt arbete med hälsosamtal och dessförinnan kammade de hem E-diamond award 2019 för sina digitala lägenheter.

Jennie Vidal. Foto: Anders Andersson

Jennie Vidal var en av åtta finalister.

En gala för att lyfta goda exemepel

Framtidsgalan arrangerades för femte året i rad och är ett initiativ av Framtidsverket där goda exempel inom offentlig sektor uppmärksammas. Offentlig sektor står inför en stor utmaning då en halv miljon människor måste rekryteras in fram till år 2026. Om ingenting sker nu väntar svåra följder för Sveriges välfärd. För att få fler att bli intresserade av att arbeta inom offentlig sektor är det därför viktigt att lyfta fram jobben och ambassadörer ur positiv bemärkelse. Framtidsgalan arrangeras av Framtidsverket i samarbete med Stockholms stad, Västra Götalandsregionen, Kungsbacka kommun, Sigtuna kommun och Linköpings kommun.