Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Dragan från Halmstad är årets
konsumentvägledare

Till årets konsumentvägledare 2020 har utsetts Dragan Kotarac från Halmstads kommun. Han utsågs till det av Konsumentvägledarnas förening årsmöte under onsdagen.

Årets konsumentvägledare nomineras av medlemmarna och utses av styrelsen för Konsumentvägledarnas förening. Priset delas ut för att uppmärksamma en kollega som utmärkt sig på ett förtjänstfullt sätt.


Priset delades ut för första gången 2008.

— Det är väldigt roligt att uppmärksammas på det här sättet och det sporrar mig att fortsätta arbeta vidare med konsumentfrågor som jag verkligen brinner för, säger Dragan Kotarac.


Föreningens motivering till valet av Dragan:


”Dragan har visat extraordinärt engagemang, flexibilitet och ökat tillgängligheten genom att anpassa sin arbetstid till konsumenternas behov, både vad gäller individer och grupper. Genom att erbjuda besökstider på kvällar, återkoppla till konsumenter även på en lördag och genom hembesök till dem som har svårt att ta sig till rådhuset, har han lyft begreppet tillgänglighet till ”nästa nivå”.
Flexibilitet och tillgänglighet är Dragans ledord.

Han har medverkat i en mängd utåtriktade aktiviteter. Det har varit marknadskontroller, föreläsningar, utställningar, träffar på öppna förskolor,
föreningsträffar och informationsutskick till mindre företag.

För Dragan finns det inte någon övre eller lägre gräns när det gäller antalet deltagare, åhörare eller besökare. Han engagerar sig lika mycket när han träffar en enskild konsument, pratar inför en nämnd, för ett politiskt parti eller när han står med sina kollegor på Bomässan inför flera tusen människor.
Flexibiliteten och tillgängligheten är lika uttalad när det gäller att utbilda nya kollegor, Dragan ger oss den tid vi behöver.

Han hinner även med att delta som ledamot ibland annat ARN, PFN och APN.

Man kan säga att Dragan är överallt och ingenstans men vi vet att han alltid är närvarande, han är aldrig längre än ett samtal bort.”