Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Alla Hjärtans Hus 

Alla Hjärtans Hus är en öppen mötesplats med en stor variation av utbud och aktiviteter som drivs av frivilliga, organisationer/föreningar med stöd av kommunen.


Alla Hjärtans Hus är öppet men samtliga aktiviteter är inställda! 

Hit är man välkommen om man är fullt frisk och kanske har behov av att träffa en medmänniska. Vi hjälper gärna till med ärenden av social karaktär.  

Hjärterum – digitala möten för dig i riskgrupp 70+

I tider där vi inte kan vara fysiskt tillsammans ökar vårt behov att känna gemenskap. Via www.h5halmstad.se/hjarterumlänk till annan webbplats kan du som är äldre delta i digitala möten med olika teman, exempelvis bokklubb, kafferep och rörelse. Du anmäler dig till en aktivitet via webben och klickar sedan på en länk i ett mejl för att delta via dator, platta eller smartphone. Enkelt och gratis. Hjärterum är ett samarbete mellan Alla hjärtans hus och High Five.

IT-café, torsdagar Kl.14.45-15.45

Du som känner att du behöver hjälp med att använda din telefon eller surfplatta är välkommen till Alla Hjärtans Hus. Här kan du ta en fika medan du väntar på  hjälp. IT-kunniga värdar hjälpa er en eller två i taget och kommer att göra det coronasäkert genom att hålla avstånd, sprita händer och använda visir.