Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Aktivitetsgrupper

Minnenas café

Vänder sig till personer som bor hemma och har ett nedsatt minne och behov av sociala aktiviteter. Träffarna kan bestå av berättelser, allsång och musik, sittgympa, spel och en trevlig kaffestund.

Klubb Kreativ

Vänder sig till personer som har en demensdiagnos och bor hemma. Aktiviteterna består t.ex. av matlagning, promenader, boule, filmvisning, musik och utflykt med minibuss.

Samtala Hjärna

Vänder sig till personer som har en demensdiagnos och bor hemma. Samtalsgruppen handlar om demenssjukdomar, stöd och hjälpmedel för att planera, hitta och minnas samt tips och trix för att hantera vardagen.

För att delta i någon av grupperna, hjälper Halmstad direkt dig att komma i kontakt med demensteamet. Kontaktuppgifter till Halmstad direkt finner du här ovan genom att klicka på "Kontakta oss".

Aktivitetsgrupp

En grupp för dig som är äldre och/eller har en fysisk funktionsnedsättning. Vi träffas en eftermiddag i veckan och gör aktiviteter efter behov och intresse tex. mjukträning, sittgymnastik, boule eller curling.

För att delta i någon av grupperna, hjälper Halmstad direkt dig att komma i kontakt med ansvarig personal. Kontaktuppgifter till Halmstad direkt finner du här ovan genom att klicka på "Kontakta kommunen".