Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Hjälp till äldre via kommunens äldresupport

Via äldresupporten på Alla hjärtans hus i Halmstad, kan du som är över 70 år få hjälp med inköp och samtalsstöd.

Vi ber dig som är äldre och i behov av hjälp med enklare ärenden att i första hand vända dig till friska anhöriga och närstående i din omgivning. I andra hand använda de tjänster som finns:

Äldre personer över 70 år ska undvika sociala kontakter så långt det är möjligt. Använd telefon, sociala medier, e-post eller andra digitala kanaler och be den som hjälper dig att lämna varor vid dörren.

Äldresupport på Alla hjärtans hus
Om du inte kan få hjälp av närstående eller har möjlighet att använda digitala tjänster och tjänsteföretag, kan du få hjälp av äldresupporten på Alla hjärtans hus i Halmstad.

  • Äldresupporten finns för dig som känner oro och nedstämdhet i den nu så annorlunda vardagen och behöver någon att dela dina tankar med. Välkommen med ditt samtal!
  • Äldresupporten kan också hjälpa till med inköp, beställning av receptfria läkemedel eller beställning och inköp av mat.

Läs reportage om äldresupporten

Så här kontaktar du äldresupporten:

  • Ring Halmstads kommun på 035-13 70 00 och fråga efter äldresupporten, du blir då kopplad till rätt person. Äldresupporten är öppen under vardagar mellan klockan 8.00 och 16.00.