Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.
Idag den andre november 2009 blev Suzanne Åkerlund nytt kommunråd i Halmstads kommun. Suzanne representerar Folkpartiet och har varit ledamot i kommunstyrelsen, barn- och ungdomsnämnden samt Halmstad & Co.
Det är som kommunråd för folkpartiet och som väljarnas representant hon tar över ansvaret.
 
— Vi är glada över att kunna välkomna Suzanne Åkerlund som kommunråd, säger kommunstyrelsens ordförande Carl Fredrik Graf.
 
Suzanne Åkerlund är 42 år och bor centralt i Halmstad. Hon har senast arbetat som controller på HylteConverting AB efter avslutade studier i statsvetenskap vid Högskolan i Halmstad. Suzanne har lång erfarenhet från tillverkningsindustrin och hästfoderbranschen. Under mandatperioden har Suzanne varit ledamot i barn- och ungdomsnämnden, kommunfullmäktige samt ersättare i kommunstyrelsen. Sedan mitten av förra perioden även ledamot i Halmstad & Co. Under sina 6 år inom politiken drivs hon av frågor som rör alla barn och ungdomar i hela kommunen.
 
— Jag ser med ödmjukhet på mitt nya uppdrag och förmånen att få ägna mig åt politik på heltid. Halmstad är en bra kommun att leva i, med tillväxt och många möjligheter. Barn och ungdomar är vår framtid och deras frågor ligger mig varmast om hjärtat. Det känns väldigt spännande att ha blivit vald av våra medlemmar till detta uppdrag, säger Suzanne Åkerlund som ser fram emot att fortsätta utveckla Halmstads kommun.
 
Bertil Nilsson lämnade sitt uppdrag som kommunråd för att i tid kunna överlämna uppdraget som kommunråd till nya yngre krafter i partiet.
 

För mer information kontakta:


Suzanne Åkerlund (FP), 035-137365, 0706-045750