Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inte är aktuell längre.

Guldmorgon med prisutdelning 3 mars

Vem utses till Årets entreprenör och vem får ta emot Tillgänglighets- och bemötandepriset? På Guldmorgon onsdagen den 3 mars får du svaret. Följ prisutdelningen digitalt! Då kan du också stilla din nyfikenhet på digital utveckling.

Guldmorgon är vårt frukostmöte för dig som är företagare i Halmstads kommun. Normalt ses vi "på riktigt" över en god frukost men under pandemin sänder vi digitalt. Som deltagare får du nyheter som rör näringslivet och inblick i spännande utvecklingsarbeten.

Hjärtligt välkommen!
Jonas Bergman, kommunstyrelsens ordförande
Niclas Simonsson, näringslivschef, Halmstads kommun

Vilka blir vinnare av våra priser?

Tillgänglighets- och bemötandepriset

Priset ges till ett företag som visat sig ha speciellt god tillgänglighet och gott bemötande av sina kunder. Vinnaren utses direkt, utan nominerade kandidater.

Årets entreprenör

Titeln tilldelas en eller flera personer som har betytt mycket för det lokala företagets tillväxt och utveckling. Vinnaren ska vara entreprenöriell och ha förmågan att ständigt se affärsmöjligheter. En vinnare utses bland tre nominerade kandidater.

Prisutdelare: Lovisa Aldrin, ledamot i kommunstyrelsen och ordförande i båda prisjuryerna. Jonas Bergman, kommunstyrelsens ordförande.

Är du nyfiken på digital utveckling?

Den här morgonen får du ta del av spännande exempel på digitalisering i Halmstad.

Vi gästas av kommunens GIS-avdelning som berättar hur vi arbetar med digitala kartor i olika skikt för att få fram bra beslutsunderlag inför byggen av bostäder och annan samhällsplanering. Inspireras av exemplen och nya möjligheter!

Vill du ta ett kliv framåt i digitaliseringen av ditt företag? Du kan få hjälp genom samarbetsprojektet Digiboard Lead. Det drivs av HighFive tillsammans med Högskolan i Halmstad och det snabbt växande IT-företaget Consid. Studenter från högskolan bidrar också i arbetet. Ta chansen och anmäl ditt intresse för Digiboard Lead!

Vi lär känna Niclas Simonsson, som presenterar sig och sitt uppdrag som näringslivschef på Halmstads kommun. Även HighFive deltar och inspirerar till innovation och digitalisering.

Dag, tid och plats

Onsdagen den 3 mars klockan 8.00–9.00 via Youtube.

Missade du att anmäla dig? Du kan titta ändå .

Välkommen att följa Guldmorgon!

Anmälan

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 1 mars klockan 23.30.