Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Möt kommunen på Tillväxtdagen

Är du företagare och går i utvecklings- och etableringstankar? Eller vill du veta mer om några av Sveriges viktigaste jobb? På fredag finns kommunen på plats på Tillväxtdagen på Halmstad Arena för just dig.

14 mars går den femte upplagan av Tillväxtdagenlänk till annan webbplats av stapeln. En innovativ och sjudande arena för näringslivet, arbetsmarknaden, arbetssökande och alla andra intresserade. Halmstads Näringslivs AB, som är huvudarrangör, genomför Tillväxtdagen med en mängd engagerade partners.

Såväl bolag som förvaltningar finns bland annat på plats i montrar på Tillväxtmässan på Halmstad Arena klockan 11-16.

Möt tillståndslotsen

Är du företagare och har utvecklings- och etableringstankar? På Tillväxtdagens mässa är du välkommen att träffa oss i Halmstads kommuns tillståndslots. Tillståndslotsen är till för att ge dig som företagare en väg in och guida rätt bland tillstånd och regler som gäller för att starta eller bedriva en verksamhet.

Besök vår monter för att träffa handläggare från olika förvaltningar i kommunen från bland annat byggnadskontoret, teknik- och fritidsförvaltningen, Laholmsbuktens VA, räddningstjänsten, socialförvaltningen och miljö- och hälsoskyddskontoret.

Du kan ställa frågor kring till exempel bygglov, miljö- och hälsoskydd, livsmedelshygien, alkoholhantering, serveringstillstånd, allmän platsupplåtelse, trafik, brandskydd.

Vi kan hjälpa dig med en första bedömning av tillståndsbehovet för ditt ärende. Du kan även få kontakt för att boka tid för en fördjupad hantering av ditt ärende om det behövs.

Du hittar oss i monter 201.

Intresserad av ett av Sveriges viktigaste jobb

Vill du veta mer om hur en socialarbetare eller enhetschef dag ser ut? Vilka lediga tjänster som finns just nu? Vi söker ständigt nya medarbetare till några av Sveriges viktigaste jobb.

Träffa Halmstads kommun, Region Halland, Falkenbergs, Hyltes och Varbergs kommun i en gemensam monter för att få veta mer om jobb som gör skillnad.

Du hittar oss i monter 409.

Vägledning för studier och arbete

Under monterområdet för Utbildning och kompetens kan du träffa Ungdomskraft, kommunala vuxenutbildningen, kompetenscentrum och vägledningscentrum.

Här kan du hälsa på hos Made by Halmstad och Nolltrefem som bland annat kan berätta om idépengen – kulturstöd till unga och ta del av gymnasieprogrammens samarbetsformer med näringslivet.

Du hittar oss i monter 303, 304, 305 och 306.

Kommunala bolag – work together in Halmstad of course

Möt våra sju kommunala bolag i en 16 meter lång monter på mässan. Här finns representanter för HallandsHamnar, Halmstad City Airport, HEM, HFAB, Halmstads stadsnät, Halmstads Näringslivs AB och Destination Halmstad.
Se vilka verksamheter som deltar i Tillväxtmässan