Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Affischpelare på plats i centrum

Nu finns sex stycken affischpelare uppställda runt om i Halmstad. Här kan privatpersoner och företag helt fritt sätta upp information om evenemang, loppisar, bortsprungna husdjur och annat som det finns behov av att anslå.

Tidigare har det inte funnits någon plats i Halmstad där det är tillåtet att affischera. Många sätter ändå upp klistermärken, planscher och flyers på olika ställen i centrum, vilket ger ett skräpigt intryck.

Nu har teknik- och fritidsförvaltningen låtit specialtillverka sex större pelare som ska fungera som stora anslagstavlor. Här får vem som helst, utan tillstånd, sätta upp information som man vill nå ut med.

Principen är att man sätter sitt papper där man hittar en plats.Om det inte finns någon ledig plats så är det bara att häfta fast sin affisch ovanpå äldre evenemang. Vid behov kommer pelarna att tas in och kläs om.

Var de sex pelarna finns hittar du här.öppnas i nytt fönster

Tänk på att många vill synas​

En önskan är att det sätts upp max två affischer per evenemang. Det händer mycket i Halmstad, och många vill synas. Det är inte tillåtet att sätta posters eller klistermärken någon annanstans än på pelarna.

Vi påminner också om att yttrandefrihetenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster vi har i Sverige innehåller en del begränsingar. Våra cityvärdar gör tillsyn vid pelarna regelbundet.