Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Andersbergs hemstjänst årets bästa arbetsplats i Halmstads kommun

Kommunstyrelsen har utsett Andersbergs hemtjänst till Årets bästa arbetsplats i Halmstads kommun. Ella Kardemark, ordförande i personal- och ledningsutskottet var ute på plats för att överraska och gratulera dem.

- Andersbergs hemtjänst är en arbetsgrupp som stöttar och hjälper varandra i det dagliga arbetet och som är pigga på att våga prova ny teknik, säger Ella Kardemark (KD). Det känns väldigt roligt att i år få dela ut priset till dem.

Andersbergs hemtjänst har 26 medarbetare och deras egna tre ledord är ”respekt, samarbeta och hjälpsamma”.

Utmärkelsen Årets bästa arbetsplats har delats ut varje år sedan 2004 och syftet är att lyfta fram goda exempel bland kommunens verksamheter. För att få utmärkelsen krävs bland annat att arbetsplatsen har ett kund- och invånarperspektiv i det som görs, en bra arbetsmiljö samt delaktighet och inflytande i arbetet. Det är kommunstyrelsen som beslutar vem som ska få priset.

- Det finns många fantastiska arbetsplatser inom Halmstad kommun. Priset ”Årets bästa arbetsplats” syftar till att lyfta fram ett gott exempel, säger Ella Kardemark (KD).

Priset är på 2 000 kronor per anställd som får användas för valfri gemensam aktivitet eller resa för medarbetarna på arbetsplatsen.

Kommunsyrelsens motivering

Anderbergs hemtjänst har målmedvetet och långsiktigt utvecklat sin verksamhet. Tillsammans har man tagit fram ledorden respekt, samarbete och hjälpsamma för att beskriva sin arbetsplats och arbetsmiljö. Resultatet är en arbetsplats där alla känner sig trygga i sin vardag och tillsammans tar sig an nya utmaningar för att göra gott arbete för sina kunder och ge service av hög kvalitet.