Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.
Cirka 300 anmälde sig till Entreprenörskolan 2011. Nu har svaren från utvärderingen kommit in.
Deltagarna är genomgående nöjda med upplägget. Vid utvärderingen fick de möjlighet att ge egna kommentarer. Här är några citat:

"Mycket bra för mig. Önskar bara att jag hade gått kursen innan jag bildade AB. Gick på en del minor i onödan."

"Jag upplevde Entreprenörskolan som mycket informativ och till stor hjälp för mig i mitt uppstartande av företag."

"Vill bara säga stort tack för att ni fixar detta och dessutom utan kostnad. Helt fantastiskt att ni finns och gör detta för alla oss som vill starta eget. Hoppas Entreprenörskolan fortsätter så att fler får chansen."

Entreprenörskolan ska stimulera till nyföretagande


Halmstads Näringslivs AB arrangerar årligen Entreprenörskolan. En kostnadsfri seminarieserie för alla som funderar på att starta eget eller som redan driver ett mindre företag.  Under totalt åtta tillfällen går man igenom allt från affärsidé till budget.

Projektet genomförs i samarbete med Nyföretagarcentrum, Halmstad Kompetens samt Laholms och Hylte kommun.Syftet är att stimulera till ett ökat nyföretagande och bättre ta tillvara på den entreprenörsanda som finns.

Karolina Davidsson, VD för Halmstads Näringslivs AB, är självklart nöjd med att Entreprenörskolan fyller ett viktigt behov för målgruppen.

-  Det är fantastiskt att vi kan erbjuda ett koncept som Entreprenörskolan, och dessutom kostnadsfritt. Många vet inte vad man behöver tänka på som företagare. Här får de ett smörgåsbord av det mesta. Vi märker att Entreprenörskolan fyller en viktig funktion och kan bidra till att fler vågar starta eget.  Och i det sammanhanget känns det ju extra roligt att se siffrorna från Bolagsverkets sammanställning för november av nyföretagandet, där Halland har den näst största ökningen i Sverige.