Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Kom och träffa Halmstads kommun på Arbetsmarknadsdagen

Tisdagen den 26 februari är det dags för den årliga Arbetsmarknadsdagen på Högskolan i Halmstad.

Halmstads kommun är på plats och du är välkommen att besöka oss. Här får du träffa yrkesinspiratörer från följande yrken: Ingenjör, Förskolelärare, Fritidspedagog, GIS-utvecklare, Projektledare, Socionom, Miljö- och hälsoskyddsinspektör, Sjuksköterska, Undersköterska, Kundansvarig inom IT samt HR. Passa på att få svar på just det som du funderar över!

Du få även möjlighet att testa på några av de arbetsuppgifter som kommunens medarbetare gör varje dag. Varför inte testa dina kunskaper inom programmering till exempel? Eller mäta ditt blodtryck, kika på kommunens drönare eller topsa din mobiltelefon för att se hur mycket bakterier där finns? I Halmstads kommuns monter får du inspiration och möjlighet till upplevelser som visar på den bredd vi har inom Halmstads kommun.

Välkommen att besöka oss!

Läs mer om Arbetsmarknadsdagenlänk till annan webbplats

Halmstads kommun som arbetsgivare

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att de 100 000 kommuninvånarna ska trivas och få ut mer av livet. I takt med att invånarantalet ökar, så ökar också kraven på samhällsbyggandet i alla led. Framtiden kräver att vi arbetar ännu mer tillsammans, gränsöverskridande mellan förvaltningar och bolag och även professionsmässigt. Vi måste arbeta smartare bland annat med digitaliseringens hjälp. Vi söker allt från lärare till sjuksköterskor, ingenjörer och IT-folk som ser möjligheter och har en vilja att göra skillnad, tillsammans med andra. Vi vill att du utbildar dig för att bli en kollega till oss!

Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Vi jobbar med #sverigesviktigastejobb och vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad!