Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Fastighetsskötare

Ca 40 st

Uppdrag
Som fastighetsskötare arbetar du med drift- och underhållsarbete av kommunens fastigheter. Du samarbetar med kommunens hyresgäster, och ditt uppdrag är att upprätthålla fastigheternas driftstatus. 

Kompetens
Du har en anläggningsutbildning samt utbildning inom brandlarm, heta arbeten och elsäkerhet. Du får gärna ha kunskap om eller erfarenhet av arbete inom ventilation, enklare vvs-arbeten, reparationer/installationer eller reglerteknik. Körkort är ett krav.
 
Mer information och kontakt
Fastighetskontoret

Husvärd


Ca 25 st  

Uppdrag
Som husvärd på Halmstads Fastighets AB (HFAB) är du företagets ansikte utåt. I arbetet ingår kontakt med hyresgäster, entreprenörer och leverantörer. Du arbetar bland annat med kundservice, fastighetsskötsel, mindre reparationer, felanmälningar, besiktningar och nyckelhantering. En annan stor och viktig uppgift är att beställa och följa upp arbeten som utförs av entreprenörerna.

Kompetens
Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning eller motsvarande. Du har en praktisk läggning och erfarenhet inom hantverksyrke eller liknande. Förmåga att ge god service är meriterande. B-körkort är ett krav och kunskaper i något av de större invandrarspråken är meriterande.
 
Mer information och kontakt
HFAB