Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Daglig verksamhet


Som gruppledare, aktivitetshandledare och arbetskonsulent arbetar du med daglig verksamhet, det är sysselsättning för personer som på grund av funktionsnedsättning inte står till den öppna arbetsmarknadens förfogande.

Gruppledare


Ca 100 st

Uppdrag
Som gruppledare planerar och leder du verksamheten för personer som är beviljade daglig verksamhet. Du ansvarar för att deltagarna får det stöd och den stimulans som passar var och en.

Kompetens
Höga krav på bemötande, ansvar, samarbete, självständighet och kunskap om målgruppen. Du ska vara kreativ, trygg, omdömesgill, strukturerad och lösningsfokuserad. Ditt intresse för att planera, leda och utveckla verksamhet för personer med olika funktionsnedsättningar är stort. 

Mer information och kontakt
Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen

Aktivitetshandledare


7 st

Uppdrag
Som aktivitetshandledare har du ansvar för att handleda och stötta övriga medarbetare, både teoretiskt och praktiskt, med målet att säkerställa de funktionsnedsatta personernas olika behov av stöd.
 
Kompetens
Som aktivitetshandledare har du en pedagogisk högskoleutbildning. Du är en kreativ, trygg, omdömesgill, strukturerad och lösningsfokuserad person med stort intresse för att planera, leda och utveckla verksamheter för personer med olika funktionsnedsättningar. Du ser varje persons möjligheter i stället för hinder och har ambitionen att utveckla och utvecklas.
 
Mer information och kontakt
Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen

Arbetskonsulent


3 st

Uppdrag
Som arbetskonsulent arbetar du inom daglig verksamhet, som är sysselsättning för personer som på grund av funktionsnedsättning inte står till den öppna arbetsmarknadens förfogande. Efter att det har kommit in ett beslut om daglig verksamhet är ditt uppdrag att försöka hitta en lämplig verksamhet åt deltagaren. Detta görs efter att du har kartlagt personens behov och stöd. Det bästa med jobbet är när det har skapats så bra förutsättningar för deltagaren att sysselsättningen fungerar som den ska och upplevs som meningsfull.

Kompetens
En grundförutsättning i detta arbete är att du tycker om att jobba med människor. Du måste också kunna knyta kontakter och skapa nätverk runt deltagaren.

Mer information och kontakt
Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen

Se även Lantbruksarbetare