Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Examensarbeten

Vi vill samverka med dig som studerar! Gärna i form av ett examensarbete eller en uppsats där båda har något att vinna!  

För dig som studerar innebär samverkan en möjlighet att utreda ett faktiskt problem där resultatet kan komma till nytta. Det innebär också en möjlighet att "få in en fot" hos en tänkbar framtida arbetsgivare. För oss som arbetsgivare innebär examensarbetet en möjlighet till värdefull ny kunskap och insikt genom dina ögon. Samtidigt får vi en möjlighet att marknadsföra vår verksamhet och de jobb vi har att erbjuda.


Vi utser årligen det bästa examensarbetet inom Halmstads kommun.PDF Det bästa examensarbetet/uppsatsen (högskolenivå eller motsvarande) utfört i samverkan med Halmstads kommun. Vinner gör den student/de studenter vars arbete bedöms ha tillfört störst värde för verksamheten. Det vinnande examensarbetet/uppsatsen belönas med 10 000 kr per arbete. En guidePDF finns framtagen som stöd för dig som arbetsgivare inför examensarbetet/uppsatsen.

 

Om du är intresserad av att göra ditt examensarbete eller din uppsats i samverkan med oss har du följande alternativ kontakta aktuell förvaltning eller bolag direkt (länk)

Examensarbete