Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Kontakta oss på tillväxtavdelningen

Kommunens tillväxtavdelning hjälper till med alla sorters frågor som rör ditt företagande: lokaler, tillstånd, nätverk, kontakter – eller att bolla idéer. Ingen fråga är för liten eller för stor. Stödet är kostnadsfritt.

Vi arbetar för att förenkla företagets kontakter med olika kommunala verksamheter och myndigheter, med målet att det ska gå bra för företagen i Halmstads kommun, och att fler företag ska etablera sig här.

Guldmorgon – ett bra tillfälle för mingel och information

Fyra gånger om året anordnar tillväxtavdelningen Guldmorgon, ett frukostmöte där du får lära mer om ett aktuellt ämne och kan ta chansen att träffa andra företagare, politiker och kommunens tjänstemän.

Missa inte kommunens nyhetsbrev för företag

I ett digitalt nyhetsbrev som kommer en gång i månaden berättar vi viktiga nyheter för företag. Där kan du också läsa om utbildningar och möten för företag.

Lina Siljegård, tillväxtdirektör

Håkan Strömqvist, tillväxtstrateg

Calle Lindblom, tillväxtstrateg

Du når oss via telefonnummer 035-13 70 00 eller via e-post till direkt@halmstad.se. När du mejlar får du ett automatiskt svarsmeddelande som bekräftar att vi har tagit emot ditt ärende. Du får också ett ärendenummer, som du kan uppge vid framtida kontakt med oss.