Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Företagscenter

Här har vi samlat företagscenter och kontorshotell i Halmstads kommun.

Digit1

Digit1 är en form av företagscenter, ett så kallat co-working space. Här kan företag inom digitalisering, mjukvara och elektronik växa och ta nästa steg i sin utvecklingsresa. Digit1 ligger i anslutning till och drivs av HMS Industrial Network, ett av världens ledande företag inom industriell kommunikation och Industriell IoT (Internet of Things). Digit1 finns i Lokstallarna på Stationsgatan i Halmstad.
Digit1:s webbplatslänk till annan webbplats

First Office

Fastighetsbolaget Klöverns kontorshotells-koncept First Office är Sveriges största kontorshotellskedja där man erbjuder effektiva flexibla kontorshotell med arbets- och mötesplatser i en trevlig och inspirerande miljö. I Halmstad erbjuds First Office på flera platser i Halmstad, Gamletullsgatan 12, Strandgatan 1 & 3 samt Kristinebergsvägen 22.
First Offices webbplatslänk till annan webbplats

Slottsmöllans Företagscentrum

Slottsmöllan är ett företagscentrum i Halmstad med mer än 100 företag. Lokalerna är skräddarsydda efter kundernas behov. Den kreativa miljön med goda kommunikationsmöjligheter har skapat en unik mötesplats för affärsutveckling, tillverkande företag, utvecklings- och handelsföretag, hälsovård och nöjessatsningar. Inom området finns dessutom restaurang, träningslokaler och skola.
Slottsmöllans webbplatslänk till annan webbplats

Trade Center

Castellum förvaltar fastigheter inom Högskoleområdet. Här finns undervisningslokaler, kontorslokaler och butiker. Fastigheterna ligger utmed stadens södra infart och domineras arkitektoniskt av den 22 våningar höga kontorsbyggnaden Trade Center. Utmärkande för Trade Center är den flexibilitet och möjlighet till individuella planlösningar som varje våningsplan erbjuder. Andra värdefulla fördelar är receptionsservice, restaurang med mera.
Tradecenters webbplatslänk till annan webbplats

WeSpace

På Linjegatan 3 i Halmstad finns kontorshotellet WeSpace. En plats för dig som värdesätter en social gemenskap samt vill sitta tillsammans med likasinnade. WeSpace webbplatslänk till annan webbplats

Saknas det företagscenter i listan?
Skicka ett mejl med uppgifter till Halmstad Direkt, direkt@halmstad.se