Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Vaktmästare

Kontorsvaktmästare

Uppdrag

Som kontorsvaktmästare på Halmstads Fastighets AB (HFAB) utför du sedvanliga kontorsserviceuppgifter/vaktmästeritjänster samt är back up för diariet, arkiv och registrering.

Kompetens

Gärna gymnasieutbildning eller motsvarande. Du arbetar hela tiden med service, därför är ditt trevliga sätt det allra viktigaste kvalifikationskravet.

Mer information och kontakt

Halmstads Fastighets AB (HFAB)

 

Vaktmästare

Uppdrag

Servicekontorets vaktmästare ansvarar för verksamhetsservice till kommunens förvaltningar med mindre reparationer, montering av utrustning, posthantering, flyttning med mera. Du arbetar hela tiden med service, därför är ditt trevliga sätt ett viktigt kvalifikationskrav. Som vaktmästare på Destination Halmstad AB arbetar du med planering inför konferenser, arbetsledning, beställning av kontorsvaror och städmaterial, underhåller, reparerar och rengör belysning och teknik och är kontaktperson gentemot övrig servicepersonal och hantverkare på Halmstads Teater.

Kompetens

Avslutat gymnasieprogram på till exempel ett yrkesförberedande program. Erfarenhet av hantverksyrken är meriterande liksom praktiska kunskaper om fastighetsskötsel och skötsel av maskiner. Eftersom arbetet kan innehålla flera tunga arbetsmoment så är en god fysik för att klara av arbetet ett måste. 

Mer information och kontakt

Servicekontoret