Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Turism- och fritidsarbetare

Destinationssäljare

Uppdrag

Att arbeta som destinationssäljare innebär att informera och inspirera till besök på stadens besöksmål, svara på frågor över disk, per telefon och e-post, boka boende, sälja evenemangsbiljetter och souvenirer. Du kommer även att arbeta med att uppdatera kalendarier, bemanna vår mobila turistbyrå och köra ut informationsmaterial till våra besöksmål. Vid behov kommer du att hjälpa till med bland annat kassahantering, redovisning och administrativa uppgifter.

Kompetens

Utbildning med turisminriktning. Som person ska du ha goda språkkunskaper och ett trevligt och serviceinriktat sätt.

Mer information och kontakt

Destination Halmstad AB


Koordinator

Uppdrag

Som koordinator har du en viktig roll i samordningen av bokningar där arbetet utgår från ett nära samarbete med våra kunder. Du ser till att arbetet utförs med hög grad av proaktivitet och lösningsorientering.

Kompetens

Du har akademisk utbildning på universitets- eller
högskolenivå. Din kommunikations- och amarbetsförmåga, såväl internt som externt, är mycket god. Du har ett analytiskt och strukturerat tankesätt och känner dig bekväm i rollen som koordinator och spindeln i nätet. Som person är du strukturerad och noggrann och tycker om att ha många bollar i luften.

Mer information och kontakt

Destination Halmstad AB


Projektledare

Uppdrag

Som projektledare planerar, leder och styr du projekt. I
arbetet ingår att samordna projektens olika uppdrag och arbetsuppgifter. Du har budgetansvar och arbetar med riskanalyser för att snabbt kunna upptäcka fel och åtgärda dem. Som projektledare ser du till att projektet uppnår målen när det gäller ekonomi, kvalitet och tidplan. Du organiserar arbetet så att resurserna används väl och resultatet blir som planerat.

Kompetens

Du har akademisk utbildning på universitets- eller högskolenivå. Kunskaper i gruppdynamik är värdefulla. Du är trygg i att leda och entusiasmera människor. Beslutsförmåga och flexibilitet är två egenskaper som du har samt hög stresstålighet. Du är organiserad och strukturerad och antar gärna nya utmaningar.

Mer information och kontakt

Destination Halmstad AB

 

Teaterpersonal

Uppdrag

Att arbeta som teaterpersonal på Destination Halmstad AB innebär en mängd olika arbetsuppgifter. Du kan arbeta som scenmästare, vaktmästare, teater- och konferensvärd, bokningskoordinator med mera.

Kompetens

Du bör ha en gymnasieutbildning inom något utav ovanstående områden.

Mer information och kontakt

Destination Halmstad AB