Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Kundservicemedarbetare

Kundservicemedarbetare

Uppdrag

Du är ansiktet utåt mot kunden och handlägger inkommande kundärenden via telefon, chatt, brev, e-post och via hemsidan. Ibland sker kundkontakten genom ett personligt besök. Arbetsuppgifter som olika typer av rådgivning, försäljning av elhandelsavtal, administration kopplat till reklamation, krav och inkasso och debiteringar kan förekomma.

Kompetens

Du har gymnasieutbildning och erfarenhet av telefonistintensivt arbete. Du har ett självklart intresse för att serva kunden och en god kommunikativ förmåga.

Mer information och kontakt

Halmstad Energi och miljö (HEM)länk till annan webbplats


Kundvärd

Uppdrag

Som kundvärd på Halmstads Fastighets AB (HFAB) arbetar du bland annat med kundurval, lägenhetsvisningar, uthyrning av lägenheter samt kontraktskrivningar. I rollen ingår även boendeintroduktion för nyinflyttade, delta i bostadsmöten samt arbeta med oriktiga hyresförhållanden. du genomför enklare störningsärenden, områdesutveckling samt kundaktiviteter. Som kundvärd administrerar du även hyresinformation och fakturahantering. Ytterligare ansvarar du för att hantera uppsägningar och genomför avflyttningsbesiktningar.

Kompetens

För arbete inom kundtjänsten ska du ha en gymnasieutbildning och erfarenhet av serviceyrket. För att arbeta som kundvärd i övriga inriktningar krävs även en högskoleutbildning inom fastighets- eller mäklaryrket och/eller erfarenhet inom serviceyrke.

Mer information och kontakt

Halmstads Fastighets AB (HFABlänk till annan webbplats)


Kommunvägledare

Uppdrag

Som kommunvägledare för Halmstad direkt är du en del av kommunens kontaktcenter, en tydlig kontaktväg som ökar tillgängligheten till kommunal verksamhet för alla. Kommunvägledarna arbetar i svarsgrupper med olika fokusområden. Antingen arbetar du med frågor inom utbildning och omsorg eller teknik och infrastruktur. Arbetet innebär att du bland annat kommer att svara på frågor från invånare, besökare och företagare via telefon, e-post och personliga besök kopplat till det fokusområde som du tillhör.

Kompetens

Du har minst gymnasieutbildning, högskoleutbildning är önskvärt. Du har en god serviceförmåga och vana med att arbeta med dator. Du har en god kommunikationsförmåga i både tal och skrift, främst på svenska och engelska men kan du andra språk också är detta meriterande.

Mer information och kontakt

Servicekontoret