Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Kulturarbetare

Konstintendent

Uppdrag

Som konstintendent svarar du för utställningsproduktion eller kommunens offentliga konst. Som konstintendent har du djup konstkompetens samt projektleder och arbetar praktiskt inom sitt område. 

Kompetens

Du ska ha en bred konstkompetens, gärna teoretisk konstvetarutbildning. Du ska även ha vissa kvalifikationer inom projektledning.

Mer information och kontakt

Kulturförvaltningen


Konstpedagog

Uppdrag

Som konstpedagog arbetar du med förmedling av konst till olika grupper. Du arbetar ofta ihop med intendent. Intendenten har en idé och tanke, som du sedan gör begriplig för publiken. I arbetsuppgifterna ingår också att planera visningar och workshops.

Kompetens

Du ska ha kunskaper om metodik och pedagogik och gärna kompetens inom konstområdet.

Mer information och kontakt

Kulturförvaltningen


Kultur- och utställningsproducent

Uppdrag

Som producent arbetar du tillsammans med intendent/projektledare för att lösa praktiska frågor i samband med utställningsproduktion eller installation av nya offentliga konstverk.

Kompetens

Du ska ha bred kultur- och/eller konstkompetens samt praktisk kunskap och erfarenhet inom området.

Mer information och kontakt

Kulturförvaltningen


Scenmästare

Uppdrag

Scenmästaren har det scentekniska ansvaret för alla scener/program. Det innebär samordning av scenteknik, inköp och beställningar, planering inför kommande föreställningar, genomföra föreställningar (ljud/ljus, scenteknik), konsultativa arbetsuppgifter, underhåll av utrustning och lokaler, arbetsledning, boka in möten, visningar och genomgång med arrangörer.

Kompetens

Du har mycket goda ledaregenskaper och stresstålighet. Du har även gedigen kompetens och erfarenhet inom området produktion av teater, administrativt och tekniskt. Du ska ha kunskap och erfarenhet av projektledning och projektarbete. För uppdraget krävs god svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande med gedigen erfarenhet av samarbete med olika personer med olika bakgrund. Datorkunskap, god kunskap i arbetsmiljöarbete är ytterligare några kompetenskrav.

Mer information och kontakt

Kulturförvaltningen
Destination Halmstad AB