Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Ingenjörer – fastigheter

Driftingenjör

Uppdrag

Som driftingenjör är ditt uppdrag att säkra en god innemiljö i kommunens fastigheter. Med hjälp av olika tekniska larm-, styr- och övervakningssystem ser du exempelvis till att det är lagom varmt, att kvaliteten på luften är bra och att miljön är säker från brandsynpunkt.

Kompetens

Du har högskoleutbildning eller motsvarande inom ämnesområdet. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du bör vara driftig, ansvarsfull, analytisk och lyhörd. 

Mer information och kontakt

Fastighetskontoret
Halmstads Fastighets AB (HFAB)länk till annan webbplats


Fastighetsingenjör

Uppdrag

Som fastighetsingenjör arbetar du med planerat underhåll av fastigheter. I rollen som projektledare ansvarar du för alla led, från projektering och upphandling till uppföljning och besiktningar efter utfört arbete. Fastighetsingenjören har ett nära samarbete med förvaltaren och stödjer även denne vid upphandlingar, avtal, kontakter med myndigheter och i att upprätta underhållsplaner.

Kompetens

Erfarenhet av fastighetsförvaltning och/eller adekvat utbildning, gärna med inriktning mot fastighetsförvaltning och/eller byggteknik. Affärsmässighet, ett utpräglat servicetänkande och social förmåga är viktiga personliga egenskaper. 

Mer information och kontakt

Halmstads Fastighets AB (HFABlänk till annan webbplats)

 

Förvaltare

Uppdrag

Som förvaltare får vara med och skapa attraktiva områden för kommunens hyresgäster och invånare. Ditt uppdrag är att kostnadseffektivt förvalta och utveckla kommunens fastighetsbestånd. Tjänsten innebär varierande arbetsuppgifter inom olika områden som teknik, ekonomi, juridik och planering. I dina arbetsuppgifter ingår bl.a budgetplanering, resultatuppföljning, avtalsförhandlingar, löpande drift och underhåll av fastigheter.

I Halmstad kommun finns idag olika tjänster som lokalförvaltare, teknisk förvaltare, underhållsförvaltare och förvaltare inom bostadssocialt arbete.

Kompetens

Högskoleutbildning inom fastighetsteknik, ekonomi, juridik eller motsvarande.

Mer information och kontakt

Fastighetskontoret  
Halmstads Fastighets AB (HFAB)länk till annan webbplats

 

Projektledare

Uppdrag

Det är få arbetsgivare som kan erbjuda möjligheten att vara med från första idén fram till inflyttning. Som projektledare är du med hela vägen, från embryot av en idé fram till att en fastighet eller byggnad är färdig och inflyttningsklar. I processen ingår diskussioner på idéstadiet, att följa den politiska processen, projektera, upphandla och leda/ansvara för projektet. 

Kompetens

Du har en byggteknisk bakgrund, gärna på högskolenivå, och en god ekonomisk förståelse. Du har erfarenhet av projekt- och byggledningsarbete eller av en arbetsledande befattning i byggbranschen. Arbetet ställer krav på att du är drivande, resultatinriktad och har god samarbetsförmåga eftersom att du får stort ansvar och kommer att ha många kontakter både internt och externt.

Mer information och kontakt

Fastighetskontoret
Halmstads Fastighets AB (HFABlänk till annan webbplats)