Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Idrotts- och fritidshandläggare

Uppdrag

Halmstads kommun är en idrotts- och fritidskommun med många bra förutsättningar. Det engagerade föreningslivet innehåller såväl bredd som elit och kommunen erbjuder ett omfattande utbud av anläggningar samt ett starkt föreningsstöd till barn och ungdomar. Halmstad utsågs 2014 till Årets Breddidrottskommun och vi satsar mycket på att utveckla idrotts- och fritidsanläggningarna, däribland Halmstad Arena, Örjans Vall och Simstadion Brottet för att kunna inkludera fler barn och ungdomar i fritidsaktiviter. Som idrott- och fritidshandläggare får du vara med och utveckla Halmstad som idrott- och fritidskommun.

Kompetens

Du har högskoleutbildning inom relevant område eller utbildning tillsammans med arbetserfarenhet som bedöms likvärdig. Då du verkar i en stor organisation med många kontaktytor samt möter både kommuninvånare samt föreningar är det viktigt att du är utåtriktad och har lätt
för att uttrycka dig i tal och skrift. Vidare ser vi att du har en god initiativförmåga, ett flexibelt förhållningssätt samt god samarbetsförmåga.

Mer information och kontakt

Teknik- och fritidsförvaltningen