Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Fordonsförare

Bokbussförare

Uppdrag

Som bokbussförare ansvarar du för fordonet och kör bokbussen enligt turlista. Du svarar för skötsel och tillsyn av bokbussen. Tillsammans med bibliotekarien hjälper du också till med att låna ut och återlämna medier. Även en del administrativt arbete ingår.

Kompetens

Du ska ha C-körkort, YKB-bevis och färdskrivarkort. En viss datorvara krävs liksom intresse för människor. 

Mer information och kontakt

Kulturförvaltningen

 

Traktorförare

Uppdrag

Som traktorförare ingår du i ett arbetslag som självständigt arbetar med att hålla kommunens gator och andra ytor, bland annat parkerna och naturparkerna, rena och snygga. Dina arbetsuppgifter består bland annat utav gräsklippning, strand och skogskörning. Under vintertid ingår även snöröjning i arbetsuppgifterna. Oftast sker renhållningen från maskin, men det kan även förekomma städuppgifter för hand, exempelvis pappersplockning.

Kompetens

Du ska ha B och C körkort. Det är meriterande om du har hjullastarkort. Du har lätt för att samarbeta och är beredd att arbeta schemalagd tid, där helgtjänst ingår.

Mer information och kontakt

Teknik- och fritidsförvaltningen

 

Traversförare

Uppdrag

Som traversförare kommer du att köra stationär travers för påfyllning till förbränningsugnarna vid vårt fjärrvärmeverk. Din uppgift är bland annat att se till att det blir en bra mix på bränslet. Du arbetar också med drift- och underhållsåtgärder ute i processen.

Kompetens

Du ska ha en treårig gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande teknisk yrkeserfarenhet. Det är också viktigt att du är praktiskt lagd, tycker om att arbeta i grupp och har lätt för att samarbeta med andra människor.

Mer information och kontakt

Halmstad Energi och miljö (HEM)länk till annan webbplats