Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare

Uppdrag

Som fastighetsskötare arbetar du med service, förebyggande och felavhjälpande underhållsarbeten inom Halmstads kommuns verksamheter. Du arbetar i team och möter dagligen kunder i form av ledningsfunktioner, personal och brukare, äldre, barn och unga.

Kompetens

Gymnasie- och eller KY-utbildning med inriktning mot
fastighetsskötsel. Det är en fördel att ha erfarenhet av brandlarm, lås, vvs, systematiskt brandskyddsarbete, el, heta arbeten eller fastighetsreparationer. Serviceförmåga, gott bemötande, flexibilitet och goda fysiska förutsättningar är viktigt. Datorvana, B-körkort och god förmåga att kommunicera med kollegor och kunder är krav.

Mer information och kontakt

Servicekontoret

 

Fastighetstekniker

Uppdrag

Som fastighetstekniker på fastighetskontoret medverkar, genom underhåll och service av Halmstads kommuns fastigheter. Dina insatser kommer att vara en viktig del i vår verksamhet och vi söker dig med serviceanda och affärsmässighet då du kommer arbeta i nära kontakt med våra kunder. Som fastighetstekniker innebär arbetet löpande rondering, tillsyn och rapportering av status och förbättringsåtgärder. Du arbetar även med installation, service och underhåll av fastighetstekniska installationer.

Kompetens

Gymnasial utbildning inom el/tele, styr/reglerteknik eller annan likvärdig teoretisk utbildning. Du har praktisk erfarenhet av reparations- och servicearbeten samt av liknande arbete. Som person tycker du om att arbeta i såväl team som ensam, och du är noggrann och ansvarskännande. B-körkort är ett krav.

Mer information och kontakt

Fastighetskontoret

 

Förvaltare

Uppdrag

Som förvaltare på Halmstads Fastighets AB (HFAB) är du ansvarig för den löpande förvaltningen av fastigheter. Du planerar och följer upp löpande drift och underhåll. I rollen driver du verksamhetsutveckling, genomför besiktningar och samordnar alla våra entreprenader. Arbetet innefattar även ekonomiskt ansvar över ditt verksamhetsområde samt löpande kontakt med våra hyresgäster.

Kompetens

Högskoleutbildning.

Mer information och kontakt

Halmstads Fastighets AB (HFAB)

 

Husvärd

Uppdrag

Som husvärd på Halmstads Fastighets AB (HFAB) är du en problemlösare som gillar att ge god service. Du har en löpande dialog och kontakt med våra hyresgäster, entreprenörer samt med våra leverantörer. I rollen genomför du reparationer av fastigheter samt lokaler. I arbetet ingår att administrera och följa upp arbetet som utförs på daglig basis.

Kompetens

Du ska ha gymnasiekompetens eller gått yrkesutbildning.

Mer information och kontakt

Halmstads Fastighets AB (HFAB)