Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Luften i Halmstad

Luften i Halmstad är generellt bra. För att kontrollera luftkvaliteten görs mätningar av luftföroreningar på två platser i Halmstads tätort. En mätstation finns ovan tak och en i gatunivå.  

Mätstationen mellan teatern och Rådhuset används för att mäta bakgrundsnivån av luftföroreningar i innerstan. På södra sidan av Viktoriagatan finns den andra mätstationen och här mäts även partiklar.

Luftföroreningar som mäts

Mätningar av luften sker kontinuerligt och värdena presenteras i form av timmedelvärden. De olika ämnena som mäts är:

Hur mår Halmstad? Klicka på de olika ämnena för mer information. Visa en väderprognos för Halmstad Visa allmän kommunstatistik samt statistik för väder och luftkvalité i Halmstad Se senaste vindmätningarna i Halmstad Se senaste mätningen på luftfuktighet i Halmstad Visa solstrålningen i Halmstad Visa UV-strålning i Halmstad Visa luftkvalité i Halmstad Visa temperaturen i Halmstad Visa pollenprognos för Halmstad Livräddarna Tylösand Visa badvattenkvalitet Visa vattenflödet i Nissaström Trafikverkets information

På Rådhusets tak finns också en åtta meter hög vädermast och här samlar vi in väderdata via en vindmätare och en solstrålningsgivare. Vid foten av masten finns en temperatur- och fuktighetsgivare.