Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Miljöchefen lämnar Halmstad

Chefen för miljöförvaltningen, Ingegerd Andersson, lämnar Halmstads kommun i september. Hon har varit förvaltningschef i Halmstad i snart sju år och lämnar nu kommunen för att börja arbeta som miljö- och byggchef i Burlövs kommun.

- Jag har trivts väldigt bra under mina år i Halmstad och är väldigt stolt över personalen och det arbete vi tillsammans har gjort, både när det gäller rättssäkerhet och bemötandefrågor, säger Ingegerd Andersson.

- Ingegerd har på ett förtjänstfullt sätt arbetat med delaktighet och medarbetarskap under sin tid i Halmstad, vilket gett goda resultat. Naturligtvis önskar jag Ingegerd lycka till med sitt nya uppdrag och i augusti inleder vi arbetet med att rekrytera en ny chef till miljöförvaltningen, säger kommunchef Henry Bengtsson.

Under Ingegerds tid på miljöförvaltningen har hon tillsammans med personalen arbetat mycket med koncepten utvecklande ledarskap och utvecklande medarbetarskap. Det handlar bland annat om att gemensamt se sin del i helheten och hjälpa varandra i vardagen.

- Detta har gjort att mina medarbetare på miljöförvaltningen har tagit möjligheten att vara delaktiga i vår utveckling och agera självständigt i sin roll för att bli starkare tillsammans. Medarbetarna ställer upp för varandra i sina uppdrag och det är jag glad över, säger Ingegerd Andersson.