Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Kommunikationschef lämnar Halmstad för Örebro

Halmstads kommuns kommunikationschef, Åsa Hedin, har fått nytt jobb som kommunikationsdirektör för Region Örebro län. Hon tillträder sitt nya jobb den 12 oktober.

- Trots att Åsa inte varit här så lång tid har hon redan hunnit bidra på flera sätt med konkreta utvecklingstankar och jag har uppskattat hennes stora engagemang för verksamheten, säger Henry Bengtsson, tf kommunchef.

Åsa Hedin började i Halmstads kommun i mars i år med uppdraget att vidareutveckla kommunikationsverksamheten inom kommunkoncernen, både operativt och strategiskt. Uppdraget bestod bland annat i att arbeta mer strategiskt med kommunikationsfrågorna och utveckla formerna för intern- och ledningskommunikation.

- Halmstad är en fantastisk kommun att verka i och jag har trivts väldigt bra här. Samtidigt har jag fått erbjudande om ett annat väldigt roligt uppdrag som jag bestämt mig för att tacka ja till. Under min tid i Halmstad har jag bland annat arbetat för att utveckla kommunikationen kring bilden av Halmstad och prioriterat samarbetet med förvaltningar och bolag i kommunikationsfrågor, säger Åsa Hedin.

Kommunikationsavdelningen, som bildades vid årsskiftet, kommer att fortsätta driva kommunikationsarbetet framåt. Anna Wallefors blir tillförordnad kommunikationschef tills rekrytering sker.