Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Halmstad & Co är nu Destination Halmstad

Halmstads destinationsbolag har precis bytt namn till Destination Halmstad. Varför byta ett namn som börjar bli inarbetat och känt, undrar många?

Det är absolut inget självklart, men tittar vi runt om i landet och till och med i världen så bildas fler och fler destinationsbolag med ansvar för att medverka till ortens utveckling inom besöksnäring och turismsektorn. Vi är övertygade om att det nya namnet ger en tydligare bild av verksamheten som är destinationen Halmstad och dess utveckling. Namnet är enkelt att kommunicera och det finns andra bolag med destination i namnet i Sverige, vilket stärker enhetligheten i näringen.

Dessutom är ofta den digitala kommunikationsplattformen (webben) ofta namngiven efter bolagsnamnet. Destinationhalmstad.se har bolaget använt under några år och namnbytet gör det enklare att kommunicera med omvärlden.

Namnbytet blir också lite av en omstart och ett fokus på bolaget och dess verksamhet. Inte bara externt utan även internt som är nyttigt då vi ställs inför större krav och förväntningar i framtiden för att möta den efterfrågan som bolaget står inför.

Det nya namnet är godkänt av Bolagsverket och arbetet med att byta logotyp planeras under mars och kostnaden för detta är inom befintlig budget.

För mer information kontakta:

Johan F Lundberg - Verkställande Direktör, Destination Halmstad
Mobil: 070-247 16 57
E-post: johan.f.lundberg@halmstad.se