Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.
Haldahusets personal

Haldahuset korade till Årets bästa arbetsplats 2013

Haldahuset är en verksamhet som sätter varje deltagare i centrum. Det har skett genom en medveten satsning där medarbetarnas samlade kunskap, förmåga och olika perspektiv tas tillvara på ett positivt sätt. Detta är några av de ingredienser som gör att Haldahuset utsetts till årets arbetsplats inom Halmstads kommun.

Under tisdagen uppvaktades Haldahuset, som tillhör utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen, av bland andra kommunfullmäktiges ordförande Ann-Charlotte Westlund, med tårta och blomma.

Målet med priset, som delats ut årligen sedan 2004, är att lyfta fram goda exempel bland kommunens verksamheter. För att få utmärkelsen krävs bland annat att arbetsplatsen har en mycket stor andel nöjda brukare, en bra arbetsmiljö samt delaktighet och inflytande i arbetet.

Motiveringen
Haldahuset är en verksamhet som sätter varje deltagare i centrum. Det har skett genom en medveten satsning där medarbetarnas samlade kunskap, förmåga och olika perspektiv tas tillvara på ett positivt sätt. På det sättet har man skapat en arbetsplats där man genom en kombination av arbetsglädje och stöd får såväl medarbetarna och deltagarna att växa och utvecklas.

Priset på 2 000 kronor per anställd samt ett diplom, kommer att delas ut i samband med kommunfullmäktigemötet den 15 april.

Om Haldahuset
Haldahuset är en verksamhet där du kan både praktisera och få stöd i din personliga utveckling. Metallverkstad, snickeri, tapetserarverkstad, slöjdhantverk, sömnad, dekormålning, cykelrenovering med mera kombineras med kompetenshöjande aktiviteter som arbetsmarknadsinformation, vägledning, samhällsinformation, studieträning, IT-träning och yrkesintroduktion. Möjlighet finns att skräddarsy inslag där praktik och teori kombineras utifrån förutsättningar.

För mer information kontakta:

Ann-Charlotte Westlund, 0761-07 74 51