Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Förtydligande: Migrationsverket bjuder in till möte om Spenshult

Den inbjudan till informationsmöte på Spenshult, som Migrationsverket och Halmstads kommun står bakom, har kopierats och försetts med Sverigedemokraternas logotyp och kontaktinformation. Enligt P4 Halland har inbjudan sedan delats ut, med felaktig avsändare, i Oskarströmsområdet.

- Vi har haft dialog med Migrationsverket om det som inträffat, och vi ser allvarligt på att ett politiskt parti förvanskar ett budskap på det här sättet. Det här är Migrationsverkets möte, säger Annika Vannerberg, Halmstads kommuns samordnare för integrationsfrågor.

Inbjudan till mötet i Oskarström den 7 april har gått ut via kommunens webbplats och officiella Facebooksida. Det har också annonserats om mötet i lokalpressen, och församlingar, föreningar och frivilligorganisationer i Oskarström med omnejd har fått riktade inbjudningar. Det har även satts upp affischer i närområdet.

- Jag har pratat med avsändaren av brevet och uttryckt vår förvåning över att Sverigedemokraternas logotyp finns på vår text, säger Annika Vannerberg.