Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Badet bästa arbetsplatsen i kommunen

På Halmstad arena bad har medarbetarna målmedvetet skapat en arbetsplats där man är måna om varandra och har kunden i centrum. Därför har badet utsetts till årets bästa arbetsplats inom kommunen.

På årets bästa arbetsplats får kunderna alltid LÖN, där LÖN står för leende, ögonkontakt och nickning. Det är en del i det värderingsarbete som gruppen på Halmstad arena bad har gjort. De får utmärkelsen Årets bästa arbetsplats tack vare ett långsiktigt och målmedvetet utvecklingsarbete i syfte att förbättra verksamheten. Tillsammans har de tagit fram ett antal kriterier om vilken kultur de vill ha. Det har skapat en arbetsplats där man är måna om varandra och arbetar med kunden i centrum.

Priset som består av 2 000 kronor per anställd och ett diplom, delas ut på kommunfullmäktige den 19 april, men redan på tisdagen uppvaktades de anställda med en blomma av HR-strategen Roland Norrman och ordföranden för kommunstyrelsens personalutskott Ann-Charlott Mankell (M).

Utmärkelsen Årets bästa arbetsplats har delats ut varje år sedan 2004 och målet är att lyfta fram goda exempel bland kommunens verksamheter. För att få utmärkelsen krävs bland annat att arbetsplatsen har ett kund- och invånarperspektiv i det som görs, en bra arbetsmiljö samt delaktighet och inflytande i arbetet. Det är kommunstyrelsen som beslutar vem som ska få priset.

Tidigare vinnare:

2014: Hälso- och sjukvårdsenheten, socialförvaltningen
2013: Haldahuset, utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen
2012: Skolkontor söder, barn- och ungdomsförvaltningen
2011: Avdelningen Furuvik, Vallås äldreboende, hemvårdsförvaltningen
2010: Hjortens förskola, barn- och ungdomsförvaltningen