Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Andra chansen till Halmstad Arena 

- melodifestival i Halmstad 5 mars

Halmstad är den enda nya av värdstäderna för 2016 års melodifestival. Den 5 mars är det dags för Andra Chansen i Halmstad Arena. Melodifestivalen är inte bara efterlängtad i Halmstad, det är även Sveriges populäraste och mest eftertraktade musikfest. En fest för både halmstadborna och tillresta besökare.

I Halmstad Arena blir det genrep på fredagen och matinéföreställning följt av Andra Chansen på lördagen. Alltså tre möjligheter att få se en sprakande musikshow.

Halmstad kommer att under hela veckan präglas av festivalen – och det under en period som inte vanligtvis innebär så mycket liv och rörelse i staden.

– Äntligen är det Halmstads tur att bli en del av melodifestivalfamiljen. Det är perfekt tid på året att erbjuda en festlighet av denna karaktär som vi vet är eftertraktat av såväl halmstadborna som besökare från andra orter, säger Ann Johansson, på Halmstad Convention Bureau på Destination Halmstad AB.

– Nu är det Halmstads Arenas tur att bli en del av melodifestivalfamiljen. Produktionen för melodifestivalen har utvecklats de senaste åren, vilket har gjort det möjligt att genomföra evenemanget i Halmstad Arena. Arrangören har uppmärksammat Halmstad Arenas flexibilitet när det gäller bland annat kringutrymmen vilket varit en fördel för oss, säger arenachef Ola Magnusson.

Halmstad är en av sex värdstäder och turordningen för musikfesten är Göteborg, Malmö, Norrköping, Gävle, Halmstad och Stockholm. Biljetterna släpps den 29 oktober.

– Vi på Halmstad Convention Bureau arbetar strategiskt och långsiktigt med att förlänga säsongen tillsammans med hotell och andra partners i Halmstad med att skapa en högsäsong året runt. Ett bra exempel på detta är Melodifestivalen, säger Ann Johansson, chef på Halmstad Convention Bureau på Destination Halmstad AB.

Biljetterna släpps den 29 oktober klockan 09:00.

Läs mer på www.svt.se/melodifestivalenlänk till annan webbplats