Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Anders Ramsby lämnar Halmstads kommun

Efter tre år i Halmstad lämnar teknik- och fritidsförvaltningens chef Anders Ramsby sitt uppdrag i höst. Processen med utse en tillförordnad chef inleds nu.

Anders Ramsby kom till Halmstads kommun 2013 och har sedan dess lett arbetet på teknik- och fritidsförvaltningen. I uppdraget har ingått att genomföra ett större utvecklingsarbete på förvaltningen.

– Det är ett arbete som är så gott som klart, vi har vissa delar kvar som gäller en översyn av driftorganisationen men det uppdraget leds framför allt av Ulf Holm, chef för offentlig miljö. De föreslagna förändringarna kommer att genomföras som planerat, säger Anders Ramsby.

Den 1 oktober kommer Anders Ramsby att påbörja arbetet som direktör för idrott- och föreningsstöd i Göteborgs stad.

– Det blir en ny personlig utmaning för mig att få leda en förvaltning i Sveriges andra största stad. Men jag kommer alltid att vara en god ambassadör för Halmstad. Jag har trivts otroligt bra, det finns en god anda och gott klimat här, säger Anders Ramsby.

Arbetet med att rekrytera en tillförordnad chef som kan vara på plats i höst har påbörjats.

– Anders Ramsby har gjort ett gott jobb med att driva utvecklingsarbetet på teknik- och fritidsförvaltningen framåt de här åren. Han har också gjort mycket positivt för samordningen mellan kommunens olika verksamheter. Det är tråkigt att han lämnar Halmstad men vi önskar honom all lycka till, säger kommunchef Henry Bengtsson.