Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Halmstads kommun förbereder förlängning av de skärpta råden

Alla halländska kommuner har i samverkan med Region Halland och Länsstyrelsen enats om en gemensam hållning kring en eventuell fortsättning av de nya lokala råden som Folkhälsomyndigheten beslutade om den 3 november. Den gemensamma halländska linjen är att vi behöver hålla fast vid de lokala allmänna råden fram till den 13 december.

Syftet med råden är bland annat att människor inte ska mötas utanför den närmaste familjen när det går att undvika. Därför fortsätter kommunala mötesplatser och anläggningar, både inomhus och utomhus att hållas stängda.

Även om lokala avvikelser kan förekomma så gör vi i stort sett likt i hela Halland. Kommunala badhus, ishallar, muséer, caféer och affärsverksamheter hålls fortsatt stängda för allmänheten.
Se vilka verksamheter som innefattas av de skärpta råden.länk till annan webbplats

Vi agerar även likt som arbetsgivare. Många kommunala medarbetare måste fysiskt vara på jobbet, men så många som möjligt ska fortsätta arbeta på distans. Möten, konferenser och utbildningar skjuts upp eller ställs om till digitalt. Fysiska möten och tjänsteresor görs bara i undantagsfall.

Genom att göra den här gemensamma kraftansträngningen tillsammans i Halland under några veckor till kan smittspridningstakten bromsas. De uppoffringar var och en gör nu, kan begränsa de allvarliga konsekvenser som smittan kan få för individer, samhälle och för hälso- och sjukvården på längre sikt.