Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Halland på plats i Almedalen – följ spännande seminarier live från klockan 14.00

De halländska kommunerna är på plats i Almedalen. Under onsdagen den 4 juli genomför Region Halland en rad seminarier med temat "Samhällsbygge pågår – med nya perspektiv och på nya arenor". Samtalen och diskussionerna fokuserar på den svenska demokratin från olika aktuella perspektiv. Seminarierna livesänds på Region Hallands facebooksida.

Seminarierna kommer framför allt att handla om tillit, makt och demokratiutveckling. Under senare år har det blivit allt tydligare, runt om i den demokratiska världen, att väljarnas missnöje med det politiska etablissemanget ökat och att valdeltagandet minskat. Halland i Almedalen lyfter därför frågan: Hur återtar vi förtroendet för demokratin?

Halland i Almedalen vill peka på att samhandling och ett ökat invånarinflytande är nyckelord för att framtidens demokrati ska utvecklas till en sund och välmående demokrati som följer med sin samtid.

Följ seminarierna live på Region Hallands facebooksida https://www.facebook.com/regionhalland/länk till annan webbplats med start klockan 14.00.

Om du vill veta mer om seminarierna, gå in på http://www.regionhalland.se/almedalen-2018länk till annan webbplats.