Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Charlotte Svensson blir ny HR-direktör i kommunen

Charlotte Svensson har utsetts till ny HR-direktör. Hon kommer närmast från företaget Wise Consulting där hon arbetat som senior konsult inom HR-området.

Hon har dessförinnan mångårig erfarenhet från HR-arbete i ledande positioner i ett flertal kommuner.

— Det här är en bra rekrytering för Halmstads kommun. Charlotte Svensson har bred kompetens och goda ledaregenskaper, hon kommer att vara en positiv kraft för att fortsätta driva HR-frågorna framåt, säger kommundirektör Mattias Rossköld.

Charlotte Svensson är utbildad personalvetare. Hon har bland annat varit HR-chef i Simrishamns och Svedala kommuner. Tidigare i karriären arbetade hon ett halvår 2008 som vikarierande personalsekreterare på barn- och ungdomsförvaltningen i Halmstad. Hon har i sina tidigare tjänster inte bara drivit utveckling inom HR-området utan också inom digitalisering, service och organisationsutveckling.

Charlotte Svensson kommer att börja sin tjänst som HR-direktör i Halmstad den 1 december 2020. Hon efterträder Annika Vannerberg som ska gå i pension.

— Detta är ett stort förtroende och jag känner stor ödmjukhet inför uppdraget som HR-direktör i Halmstads kommun. Jag har i mina tidigare uppdrag arbetat med verksamhetsutveckling med fokus på människor och organisation. Halmstad befinner sig på en spännande utvecklingsresa vilket ställer stora krav på ledarskap och verksamhetsutveckling. Detta i kombination med kommunens långsiktighet, värderingar och stora ambitioner gör att det känns som ett spännande sammanhang och uppdrag, säger Charlotte Svensson